Παπανικολάου: «Ώρα για δουλειά»

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, με τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο να είναι λιτές και δίχως μεγάλα λόγια.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, με τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο να είναι λιτές και δίχως μεγάλα λόγια.

Ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και Χιούστον Ρόκετς μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και για την Μπαρτσελόνα:

«Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Πρέπει να ξεκουραστώ, να προσαρμοστώ και από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος. Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση». 

Ο Παπανικολάου σχολίασε ότι δεν είναι δικό του θέμα αν θα υπολογίζεται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ για την πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα σχολίασε: «Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ. Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό. Τους ευχαριστώ όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.