Καθαρή νίκη στο “ντέρμπι των διδύμων”! (video)

Η ΑΙΚ ήταν ανώτερη της Τζουργκάρντεν και καθάρισε με 2-0 το κλασσικό ντέρμπι. Σκόρερ του δεύτερου γκολ ο Ταρίκ Ελιουνούσι

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας είχε στο πρόγραμμα το κλασσικό ντέρμπι μεταξύ ΑΙΚ Στοκχόλμης και Τζουργκάρντεν, το “ντέρμπι των διδύμων” όπως αποκαλείται και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νίκη 2-0, για να φτάσουν τους επτά βαθμούς. 

Η Τζουργκάρντεν μπορεί να μπήκε ορεξάτη στο ματς, όμως η ΑΙΚ της έκοψε τον αέρα με τον Ράσμους Λίντκβιστ να ανοίγει το σκορ, μετά από σπουδαία συνεργασία Γκοϊτόμ και Ελιουνούσι στο 16ο λεπτό. 

Το πρώτο μέρος ήταν μονόλογος της ΑΙΚ, που έχασε ευκαιρίες για το 2-0 που δεν ήρθε μέχρι τη λήξη των 45 λεπτών. Το ξεκίνημα της επανάληψης έφερε και πάλι πανηγυρισμούς στην εξέδρα των φίλων της ΑΙΚ, καθώς ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Ταρίκ Ελιουνούσι, δέχτηκε την ασίστ απ’ τον Ενόκ Γκοϊτόμ για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας. 

Στο 84ο λεπτό ο Λίντκβιστ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ίσακσον με βολέ εκτός περιοχής. Η Τζουργκάρντεν πίεσε για ένα γκολ, όμως παρά τη χαμένη ευκαιρία του Καντεβέρε στο 89′ δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιούρα Μοβσισιάν μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Ντανιέλ Σούντγκρεν. 

Στο άλλο ματς που ξεκίνησε την ίδια ώρα (4 Ελλάδας) η Νόρκεπινγκ επικράτησε 3-1 της Κάλμαρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.