Γεωργιάδης: «Υπήρχαν προβληματικοί χαρακτήρες»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών της Βέροιας, υπογραμμίζοντας πως δημιουργούσαν προβλήματα στην πρώην ομάδα του, κατά την περίοδο παρουσίας του σε αυτή.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών της Βέροιας, υπογραμμίζοντας πως δημιουργούσαν προβλήματα στην πρώην ομάδα του, κατά την περίοδο παρουσίας του σε αυτή. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την αποχώρηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, όμως η εισήγησή του δεν έγινε δεκτή. Ο Γεωργιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το αν πρόκειται να επιστρέψει και πάλι την άνοιξη στον ΠΑΟΚ όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια: «(σ.σ. γελάει) Δεν νομίζω, δεν νομίζω». 

Για τη φετινή πορεία της Βέροιας με τη δική του παρουσία στο τιμόνι της: «Ίσως υπήρξε προσδοκία για μεγάλα πράγματα από τον μεγαλομέτοχο, λόγω και των μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι. Αλλά δεν είναι εύκολο να πας κατευθείαν στην πεντάδα. Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση από την έβδομη θέση, αλλά δεν είναι εύκολο». 

Για τις αλλαγές που έγιναν στο δυναμικό της Βέροιας το καλοκαίρι: «Γέμισε το ρόστερ, ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Ήταν υπερβολικό όλο αυτό, διότι δεν γίνεται να παίζουν όλοι. Για να αλλάξεις νοοτροπία στην ομάδα, θέλει πολύ χρόνο. Και πέρυσι τελευταία αγωνιστική σώθηκε. Οπότε, δεν είναι εύκολο να μπεις κατευθείαν στην πεντάδα Ακόμα και ο Αστέρας και ο Ατρόμητος χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να σταθεροποιηθούν στην πρώτη πεντάδα. Πάντα όσοι δεν παίζουν γκρινιάζουν, αλλά υπήρχαν δύο με τρεις προβληματικοί χαρακτήρες που δημιουργούσαν πρόβλημα και είχα ενημερώσει τη διοίκηση ώστε να φύγουν τον Ιανουάριο. Είχαμε πρόβλημα και θα έπρεπε να είχανε αποχωρήσει». 

Για το πρόβλημα στο γκολ και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών που πέρυσι τράβηξαν τα συγκεκριμένο φορτίο: «Πέρυσι είχαμε Μπεν, Καλτσά και Ντουμίτρου που είχαν 30 γκολ συνολικά και πολλές ασίστ και πράγματι δεν αντικαταστάθηκαν. Ωστόσο, παλεύουμε κάθε ματς, δυσκολέψαμε τους μεγάλους, θα είχαμε αρκετούς παραπάνω βαθμούς αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και θεωρώ ότι έτσι θα ήμασταν αρκετά πιο πάνω στη βαθμολογία. 

Για το γεγονός ότι δεν είναι τόσο «καυτή» η έδρα της Βέροιας: «Το πρόβλημα στη Βέροια σε αυτά τα ματς είναι δυστυχώς ότι είναι σαν να παίζεις εκτός έδρας στο σπίτι σου. Ωστόσο, τα παλέψαμε τα παιχνίδια με τους μεγάλους στο γήπεδο μας και σίγουρα θέλει και λίγη τύχη». 

Για το γεγονός ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης κουβαλάει δύο καρπούζια με Άρη και Βέροια: «Μπήκε μπροστά στον Άρη για να τον οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα και σίγουρα είναι αυτός ο στόχος του ο Άρης θα έχει μεγαλύτερη δυναμική από τη Βέροια. Και νομικά θα έχει πρόβλημα όταν θα ανέβει ο Άρης στη Σούπερ Λίγκα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα συμβεί εκεί». 

Για το γεγονός ότι έπαιζαν αρκετοί νεαροί και Έλληνες παίκτες: «Παρά τις μεταγραφές των έμπειρων, η Βέροια έπαιζε με τον Γιαννούλη, τον Πούγγουρα, τον Μαραγκό και άλλους. Ο Άρτσε έχει στοιχεία για να προχωρήσει, όπως και ο Γιαννούλης με τον Πούγγουρα. Πιστεύω ότι θα τον βρούμε τον δρόμο τους. Έχουν πολλά θέματα να λύσουν ακόμη, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το βήμα παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.