Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Πέτεγουεϊ από... καλοκαίρι για το Περιστέρι

12/02/2019 • 13:53
Πέτεγουεϊ
  • shares
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Τέραν Πέτεγουεϊ, προέβη η ΚΑΕ Περιστέρι.

Δια στόμαστος του Γενικού Διευθυντή, Γιώργου Πανταζόπουλου, οι Περιστεριώτες ξεκεθάρισαν πως εξετάζουν την περίπτωση του Αμερικανού ενόψει καλοκαιριού και όχι για αυτή τη χρονική περίοδο, δεδομένου πως ο 26χρονος Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σάσαρι.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

Τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με την Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola και τον αθλητή, Τέραν Πέτεγουεϊ. Ο Γενικός Διευθυντής της Κ.Α.Ε., Γιώργος Πανταζόπουλος, πήρε θέση για το όλο θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι: 

«Παρακολουθούμε διαρκώς την αγορά, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για παίκτες που ενδεχομένως να μας απασχολήσουν στο μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, διερευνήσαμε τις προθέσεις του Τέραν Πέτεγουεϊ, εν όψει της νέας σεζόν, καθώς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει συμβόλαιο συνεργασίας με άλλον σύλλογο».
Γράψτε το σχόλιο σας...