Άκαρπος και ο έρανος

Δεν φαίνεται φως στο τούνελ που έχει μπει η ΑΕΚ, ούτε μετά την κίνηση της διοίκησης να ανοίξει λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ.

Δεν φαίνεται φως στο τούνελ που έχει μπει η ΑΕΚ, ούτε μετά την κίνηση της διοίκησης να ανοίξει λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ. Κάθε μέρα που περνάει η “Ενωση” έρχεται πιο κοντά στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον υποβιβασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τους δέκα επιφανείς ΑΕΚτζήδες που κλήθηκαν να βάλουν από 300.000 ευρώ μέχρι στιγμής μόνο οι Supporters έχουν κινητοποιηθεί αλλά και αυτοί έχουν συγκεντρώσει περίπου 50.000 ευρώ. Ο Παντελής Αθηνής δήλωσε πως θα βάλει λεφτά αν βάλουν και οι υπόλοιποι.

Ο Μιχάλης Τροχανάς αδυνατεί, οι Χατζηϊωάννου και Γκούμας δεν ασχολούνται, Μελισσανίδης παρακολόυθεί ενώ και οι υπόλοιποι διστάζουν να χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ γνωρίζοντας πως αυτά τα χρήματα απλώς θα δώσουν μία μικρή παράταση ζωής στην ομάδα.

Η ΠΑΕ καλείται μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να βρει 3,6 εκατ. ευρώ και έχει βρει μόνο 1.1 εκ ευρώ. Χρήματα που προέρχονται, 500.000 ευρώ από το μερίδιο Γκούμα-Χατζηϊωάννου για τη Morgan Stanley, 300.000 ευρώ του Νίκου Νοτιά και άλλες 300.000 ευρώ από χορηγία του ΟΠΑΠ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.