Γελαδάρης: «Θα παλέψουμε για την παραμονή»

Πεπεισμένος πως η Δόξα Δράμας θα παλέψει όλα τα ματς έως το τέλος του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Πεπεισμένος πως η Δόξα Δράμας θα παλέψει όλα τα ματς έως το τέλος του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γελαδάρης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς επίσης και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Γελαδάρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του: «Ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά είναι θέμα ημερών να επιστρέψω στους αγώνες. Δεν θα παίξω με τον Ατρόμητο. Θα παίξω την επόμενη αγωνιστική. Είναι απάνθρωπο το Κυριακή-Τετάρτη. Δεν έχουμε και βάθος στο ρόστερ. Είναι και θέμα διοίκησης όμως. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δεν έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε όπως θέλουμε στην προπόνηση. Είναι και η απόσταση, γιατί αν παίζαμε στην πόλη μας θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο θετικό είναι πως ξεκίνησαν τα έργα στην πόλη μας».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια της Δόξας στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να λες τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Κάποιοι λένε πως έχει πέσει η ομάδα και θα δώσει παιχνίδια. Κάνει λάθος. Όποιος υποτιμήσει την ομάδα θα το πληρώσει».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ την επόμενη σεζόν: «Κάθε χρόνο, ο κάθε προπονητής χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Είμαι πραγματικά περήφανος που τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι θέμα διοίκησης και προπονητή».

Για το αν υπήρχε κάποια στιγμή που να πίστεψε πως θα σωθεί η ομάδα: «Πάντα έλεγα πως θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται. Δεν θα ξεχάσω τον Ατρόμητο όπου είχαμε καλό πρώτο γύρο με 26 βαθμούς και στον δεύτερο μαζέψαμε μόνο 8 βαθμούς και τελικά πέσαμε. Εξαρτάται από το πρόγραμμα, τους τραυματισμούς και από πολλά άλλα. Εκεί που δεν περιμένεις να πάρεις αποτέλεσμα μπορείς να τα καταφέρεις και εκεί που λες θα κερδίσω χάνεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ατρόμητου που δεν ξεχνάει την παρουσία μου».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος έχει δείξει, με πρωτεργάτη τον Σπανό, πως βαδίζει πολύ σωστά με καθαρότητα και κερδίζει τους αγώνες στο γήπεδο. Έχει καλό προπονητή κάνουν καλή δουλειά και έχει κόσμο. Χρόνο με τον χρόνο πάει καλύτερα. Πιστεύω πως θα βγουν στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι η Δόξα μπλέχτηκε στην μάχη του πρωταθλήματος και για το ποιος θα το κατακτήσει: «Σε όλα τα παιχνίδια παλέψαμε. Σε άλλα είχαμε τύχη σε άλλα όχι. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει σαφέστατο πλεονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός έχει διοικητικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ψυχολογία και καλύτερη ομάδα και θα πάρει το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.