Για ψυχολογία, Λο και στο βάθος Σιένα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν μια «ανάσα» μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αρχίσει να δουλεύει πιο επισταμένα στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ παράλληλα περιμένει και την επιστροφή του Έισι Λο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν μια «ανάσα» μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αρχίσει να δουλεύει πιο επισταμένα στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ παράλληλα περιμένει και την επιστροφή του Έισι Λο.

Η ομιλία του προς τους παίκτες μετά το τέλος της αναμέτρησης και την απώλεια του πρώτου τροπαίου της σεζόν, είχε ως στόχο να μην τους… πάρει από κάτω ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, καθώς το ματς κρίθηκε στο σουτ. Γι’ αυτό και μίλησε ξεχωριστά στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αστόχησε στην τελευταία επίθεση του ματς και το σκορ έμεινε στο 71-70 υπέρ των «πρασίνων».

Ο «Ντούντα» και ο Αγγέλου θα ξαναμιλήσουν στους «ερυθρόλευκους» και θα τους δείξουν και κάποια σημεία του τελικού με στόχο -πλέον- να επισημανθούν λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθωθούν εν όψει των κρίσιμων παιχνιδιών με τη Σιένα για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Πρόβα τζενεράλε των εν λόγω αγώνων θα αποτελέσει η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, την προσεχή Παρασκευή (16/3, 16:00) στο ΣΕΦ, για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Η προετοιμασία  ξεκινά και ο Σέρβος κόουτς και οι παίκτες του έχουν το περιθώριο να δουλέψουν με την… ησυχία τους, καθώς στην εμβόλιμη 23 αγωνιστική (που ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13/3) οι Πειραιώτες έχουν ρεπό.

Το γεγονός οτι υπάρχει το περιθώριο της τετραήμερης προετοιμασίας, δίνει τη δυνατότητα και στον Έισι Λο να μπει ακόμη πιο σταδιακά στις προπονήσεις. Ο Ίβκοβιτς ευελπιστεί πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά όσον αφορά στην κατάσταση του και ο Αμερικανός θα είναι στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες, έτσι ώστε να έχει ένα παιχνίδι στα πόδια του πριν τα ματς της Ιταλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.