Καραπαπάς: «Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Για τη νίκη θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός υπογράμμισε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα το εφετινό πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών.

Για τη νίκη θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός υπογράμμισε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα το εφετινό πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών, ενώ τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι το νταμπλ. Ο Καραπαπάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν θεωρεί τον Ολυμπιακό πρωταθλητή: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος. Δεν πανηγυρίζουμε ακόμα. Έχουμε να παιχνίδι με την Μέταλιστ και απο την παρασκευή θα κοιτάξουμε το ντέρμπι. Έχουμε την πίστη ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Ο αρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά προφανώς μπορούμε να δώσουμε περισσότερη προσοχή στην Ευρώπη. Έχουμε πρώτα την Μέταλιστ. Παίζουμε για να αποτέλεσμα, την νίκη. Στο μυαλό μας είναι η Μέταλιστ. Καλώς έχουμε συγκεντρωθεί εκεί γιατί δεν πας κάθε μέρα στους 8 του Europa League. Πάντως τα θέλουμε όλα, Ολυμπιακός είμαστε Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την Ευρώπη»

Για την σταθερότητα που έχει δείξει η ομάδα μέχρι τώρα: «Είναι μια σταθερότητα που τον έχει φέρει ως εδώ και έχει κάνει 5 συνεχείς νίκες. Το βοήθα πάρα πολύ. Έτσι θέλω να πορευτούμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Το δύσκολο είναι το εισιτήριο για τους 8 που πρέπει να σφραγιστεί την Πέμπτη το βράδυ».

Για την ομιλία που φέρεται να θέλει να κάνει ο Μαρινάκης για την φετινή χρονιά: «Μόλις τελειώσει η σεζόν θα γίνει μια αναλυτική ομιλία όπου θα πει τι έγινε μέσα στη σεζόν».

Για τα όσα είπε ο Χριστοδουλόπουλος μετά το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να αναμιχθούμε με τους χαρακτηρισμούς αυτούς από τον Χριστοδουλόπουλο».

Για το αν αλλάζει ο τρόπος αντιμετώπισης του πρωταθλήματος από δω και πέρα: «Για μας ο στόχος είναι νίκες μέχρι τέλους. Πριν μια βδομάδα πηγαίναμε για νίκη και στο ΟΑΚΑ κ στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο. Δεν άλλαξε τίποτα νίκες θέλουμε και τώρα».

Για το μυστικό που έδωσε στον Ολυμπιακό τη δύναμη να παίζει τόσο καλά αυτή την εποχή και να είναι μέσα σε όλους τους στόχους του: «Η ευτυχία είναι ότι έχει πολλές λύσεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες ακριβοί που δεν βρίσκουν θέση στην 18άδα καμιά φορά. Αν έχεις διαφορά στο πρωτάθλημα μπορείς να διαχειριστείς αλλιώς τα πράγματα. Βλέπουμε ματς με ματς και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα έτσι. Προφανώς έχουμε προγραμματίσει να βρεθούμε σε αυτό το διάστημα σε φουλ φόρμα».

Για το αν ανησυχεί για πιθανά επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί. Όπως στο πρώτο παιχνίδι είδαμε ένα καλό παιχνίδι και ακούσαμε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία το ίδιο περιμένουμε και από αυτούς τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.