Λάσο: “Έπρεπε να απαντήσουμε”

Η αντίδραση ήταν το ζητούμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπως είπε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου.

Η αντίδραση ήταν το ζητούμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπως είπε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη. Ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, ήμασταν συμπαγείς. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι δεν παίζαμε εξαιρετικά αλλά επειδή δεν κάναμε λάθη μπορούσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί 40 λεπτά. Όπως είπα και την άλλη φορά είναι δύσκολο να παίξεις με τον Παναθηναϊκό, έχω σεβασμό. Είμαστε απλά στο 1-1. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και την νίκη».

Για τους Ρέγες, Ρούντι και τον εγωισμό της Ρεάλ: «Σίγουρα έχω έμπειρους παίκτες αλλά αυτή η εμπειρία προέρχεται από πολλές μάχες. Έχω παίκτες στην πρώτη τους Euroleague και νομίζω ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα ξέρει πώς να αγωνίζονται. Ο Κάρολ, ο Ρούντι και Ρέγες έπαιξαν καλά αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Τετάρτη».

Για τον ομαδικό Ντόντσιτς:
«Πιστεύω ο Λούκα και ο Αγιόν είχαν τον έλεγχο μέσα και έξω στην ρακέτα. Κανείς δεν μιλάει για τον Ράντολφ ο οποίος μας έδωσε πολύτιμα 13 λεπτά όταν δυσκολεύτηκε ο Ντόντσιτς. Για μένα είναι σημαντικό κάθε παίκτης στην ομάδα να κάνει σημαντικά πράγματα, να είναι έτοιμοι».

Για την τακτική και το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα: «Νομίζω τακτικά από την πλευρά μου κάναμε καλά πράγματα στο παιχνίδι αν και χάσαμε με 30 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία και η περηφάνεια του Παναθηναϊκού έπρεπε να βρει απάντηση από εμάς. Σήμερα παίξαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Τα λάθη ήταν λιγότερα, τα οποία βέβαια γίνονται σε κάθε παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.