Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Παπαθεοδώρου «Πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη»

Για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέροντας τα παρακάτω:
12/01/2019 • 21:07
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου
  • shares

Για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέροντας τα παρακάτω: «Κάναμε μια ακόμη νίκη κόντρα σ' ένα πολύ καλό αντίπαλο. Λειτουργήσαμε σωστά κι είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Θεωρώ πως ήταν δικό μας λάθος κυρίως το ότι δεν πείσαμε τους παίκτες μας πως ο αντίπαλος μας είναι τρίτος. Αντιδράσαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Ανεβάσαμε την πίεση. Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του αντιπάλου κι έχοντας πολύ καλά ποσοστά πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος τους. Επίσης και στον κόσμο μας που με την παρουσία του μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση στο παιχνίδι. Εμείς τον επιβραβεύσαμε με την προσπάθεια μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο γυμναστή μας, Παναγιώτη Βασιλειου, που ο γιος του χθες έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Όλα πήγανε καλά. Μακάρι ο μικρός να είναι δυνατός, υγιής και μαχητής, όπως δηλαδή ο ΠΑΟΚ».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε γενικότερα στην εικόνα της ομάδας του μετά και την αποχώρηση του Μορέιρα: «Η εικόνα μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι τα αντανακλαστικά των παικτών μας λειτούργησαν στο να μη φανεί η απουσία ενός κομβικού παίκτη. Σ' αυτό το σημείο και πέρυσι η ομάδα μας είχε καλή εικόνα. Έχουμε χημεία, θέληση και διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τέτοιες εμφανίσεις και νίκες».

Σ’ ότι έχει να κάνει με τη διαφορά της εικόνας που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο: «Το είπα και στην αρχή πως δεν παρουσιαστήκαμε πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι. Βγήκαμε πολύ έξω από το στόχο μας σε άμυνα κι επίθεση. Δεν εκτελούσαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Δεχθήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Η διαφορά αυτή αποτυπώνεται και στα λάθη και στη γενικότερη εικόνα μας».

Ως απολογισμό του πρώτου μέρους και το πώς διαμορφώνεται η συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν παιχνίδια που είχαμε καλή κι άλλα που δεν είχαμε. Σε γενικές γραμμές παίζουμε σε καλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Βρισκόμαστε μέσα σε 3 στόχους κι αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία. Έχεις ν' αντιμετωπίσεις ομάδες που είναι καλές. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση για να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Όπως και πέρυσι όλα κρίνονται στα Play Offs αρκεί ν' αποφύγεις την 7η και 8η θέση. Εμείς αρχικά κοιτάμε την επόμενη μέρα. Προχωράμε βήμα βήμα και βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Κι επειδή πολλά σοβαρά θέματα απασχολούν, η αναφορά του στη λέξη «αντοχή» απαίτησε επεξήγηση την οποία κι έδωσε: «Μίλησα αποκλειστικά για το αγωνιστικό κομμάτι. αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μειονέκτημα ενός βασικού παίκτη. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά καθημερινά. Το ρόστερ μας προέβλεπε να υπήρχε εκεί ακόμη ένας παίκτης που θα βοηθούσε. Οι ρυθμοί θα είναι διαφορετικοί από δω και πέρα. Έχουμε πολλά ταξίδια. Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής. Το "όσο αντέχουμε" πηγαίνει με στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για τον αντίπαλο: «Το Περιστέρι δικαιολόγησε τη βαθμολογική του θέση. Και στα δυο ματς που έχασε ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία γι αυτό κι έδωσα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Γράψτε το σχόλιο σας...