Το σερί της η Έβερτον

Με γκολ του Γέλαβιτς στο 22' η Έβερτον νίκησε 1-0 την Τότεναμ και συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές αήττητη. Βέβαια, παρά το εντυπωσιακό τους σερί τα «ζαχαρωτά» παραμένουν μακριά από τις προνομιούχες θέσεις, αλλά μπορούν από την άλλη, να αισθάνονται άνετα, καθώς απομακρύνθηκαν πλέον αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Με γκολ του Γέλαβιτς στο 22′ η Έβερτον νίκησε 1-0 την Τότεναμ και συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές αήττητη. Βέβαια, παρά το εντυπωσιακό τους σερί τα «ζαχαρωτά» παραμένουν μακριά από τις προνομιούχες θέσεις, αλλά μπορούν από την άλλη, να αισθάνονται άνετα, καθώς απομακρύνθηκαν πλέον αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Για τα «σπιρούνια» αντίθετα, ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους στην προσπάθεια να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να εξασφαλίσουν απευθείας τη συμμετοχή στο Champions League. Η Άρσεναλ και η Τσέλσι πλησιάζουν, τη στιγμή που η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ κάνει την. κοιλιά της.
 
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χάιτινγκα, Μπέινς, Ντεστέν, Κέιχιλ, Ντρέντε (65′ Ρόντγουελ), Νέβιλ, Όσμαν, Κόουλμαν (82′ Γιαγκιέλκα), Φελαϊνί, Γέλαβιτς (78′ Στρακουαλούρσι)
 
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Καμπούλ, Κινγκ, Ασού Εκότο, Γουόκερ, Μόντριτς, Πάρκερ (86′ Λίβερμουρ), Μπέιλ, Σάντρο (69′ Φαν Ντερ Φάαρτ), Αντεμπαγιόρ (54′ Σαχά) , Ντεφόε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.