Έξαλλοι οι παίκτες, αυθημερόν στην Άμφισσα η αποστολή!

Τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό για τον Εθνικό Αστέρα, καθώς ο. αγώνας δρόμου που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό για τον Εθνικό Αστέρα, καθώς ο. αγώνας δρόμου που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Αντίθετα, αποδείχθηκε ότι η ομάδα της Καισαριανής μπορεί να πήρε την τελευταία στιγμή φορολογική ενημερότητα, όμως δεν είχε την ασφαλιστική ενημερότητα και κατά συνέπεια η ΕΠΟ δεν μπορούσε να εκδώσει τα δελτία!

Όλα αυτά έγιναν γνωστά το μεσημέρι στην Καισαριανή με αποτέλεσμα οι παίκτες να γίνουν έξαλλοι και να χρειασθεί να παίξει ρόλο «πυροσβέστη» ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου. Αρχικά υπήρξε η σκέψη να μην μεταβεί η ομάδα στην Άμφισσα για το παιχνίδι με τον Φωκικό, στη συνέχεια επιστρατεύθηκαν οι Νέοι και τελικά βρέθηκε άλλη λύση.

Με παρέμβαση του Δημητρίου η ομάδα θα φύγει το πρωί της Κυριακής και στην αποστολή, πέρα από τους Νέους, θα βρίσκονται και οι Γκίτκος, Μαστρογιάννης, Λαμπρόπουλος και Παντίδος, από τους επαγγελματίες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Όμως οι παίκτες αυτοί θα μιλήσουν και θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα, ή τελικά θα αγωνισθεί αυτούσια η ομάδα των Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός αποστολής έμειναν ο στρατευμένος Γουσούλης, που δεν μπορεί ακόμη να πάρει άδεια, ο τιμωρημένος Καζνέτσης αφού συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ ο Πασκούλεφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και φυσικά θεωρείται πολύ δύσκολο να μπορέσει να αγωνισθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.