Όλα για το «Γουέμπλεϊ»

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Στόουκ το βράδυ της Τρίτης (21:45) στην ημιτελική ρεβάνς του Λιγκ Καπ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Στόουκ το βράδυ της Τρίτης (21:45) στην ημιτελική ρεβάνς του Λιγκ Καπ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Οι «ρεντς» έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του «Μπριτάνια», όμως όλα παραμένουν ανοικτά, όσο τουλάχιστον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάζει την αμυντική συμπεριφορά των τελευταίων αγώνων.

Οι «ρεντς» δέχονται γκολ με το τσουβάλι, έχοντας το χειρότερο ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ στην υπεράσπιση στημένων φάσεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη νίκη με 5-4 στην έδρα της Νόριτς. Η κατάσταση δεν προβλέπεται να βελτιωθεί όσον αφορά τα πρόσωπα τουλάχιστον, καθώς λείπει για τη Λίβερπουλ εδώ και καιρό ο Σκρτελ, ο Λόβρεν είναι αμφίβολος, όπως και ο ακραίος μπακ Κλάιν, ενώ το νέο απόκτημα Κόκερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, θέση στην ενδεκάδα μπορεί να βρει για πρώτη φορά μετά από τον Μάιο του 2014 ο ταλαιπωρημένος Τζον Φλάναγκαν.

Η Στόουκ, η οποία προέρχεται από την ήττα με 0-3 από τη Λέστερ στο πρωτάθλημα, θέλει να κάνει τη ζημιά παίρνοντας το εισιτήριο, χωρίς τον αρχηγό Ράιαν Σόκρος, αλλά με τους Αρναούτοβιτς και Μπόγιαν να απειλούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.