Ματσάρι: «Καλύτεροι με την Τσέλσι»

Καλύτερη συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Κάλιαρι, θέλει ο Βάλτερ Ματσάρι τη Νάπολι κόντρα στην Τσέλσι.

Να παρουσιαστεί καλύτερη η Νάπολι στον επαναληπτικό με την Τσέλσι, συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Κάλιαρι, θέλει ο Βάλτερ Ματσάρι. Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη 6-3 της ομάδας του για το ιταλικό πρωτάθλημα, όμως υπογράμμισε πως θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα τα λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς από τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Ματσάρι τόνισε: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που σταθήκαμε στο γήπεδο, αφού αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα δραστήρια ομάδα. Θύμωσα, επειδή ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι ασφαλές, δεν έπρεπε να είχαμε δεχθεί τα δύο τελευταία γκολ. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο, επειδή μπορεί να δεχθούμε κάποιο γκολ. Χρειάζεται να προβληματιστούμε για αυτό».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ανησυχώ για την Τσέλσι, αλλά για το γεγονός ότι δεν πρέπει να κάνουμε παρόμοια αμυντικά λάθη απέναντι σε αυτή. Δουλεύουμε πολύ στην ψυχολογική κατάσταση των παικτών και είδαμε τι πήγε να γίνει στο παιχνίδι της Μίλαν στην έδρα της Άρσεναλ. Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε δειλά και το πλεονέκτημα που έχουμε από τον πρώτο αγώνα. Αντίθετα πρέπει να παίξουμε όπως εμείς έχουμε μάθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.