Τζίγγερ: «Δικαστικά για να τελειώνουμε»

Δεν πρόκειται να απαντήσει επίσημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά τα όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης Μετόχων, ωστόσο όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο Τζίγγερ.

Δεν πρόκειται να απαντήσει επίσημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά τα όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης Μετόχων, ωστόσο όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο Τζίγγερ: «Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο και αν κάποιος πιστεύει ότι έχω κάνει κάτι μεμπτό, τώρα που επιτέλους μπορεί να πάρει τον έλεγχο του ΔΣ και της ομάδας, ας κινηθεί δικαστικά εναντίον μου να τελειώνουμε».

Παράλληλα η πλευρά Βαρδινογιάννη υποστήριζε ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πει συνεχή «ναι» και χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμα και στην πρωινή Γενική Συνέλευση, έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον του Τζίγκερ, οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη ψήφισαν την τιμή μετοχής(0,33 ευρώ) και ότι άλλο ζητήθηκε(εκτός από το γηπεδικό θέμα), προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια προσωρινή λύση για την ομάδα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα έλλειψης διάθεσης συνεργασίας, όπως αναφέρεται.
 
Η αναφορά για τα δικαστήρια έγινε, αφού η άλλη πλευρά- σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη- δεν ικανοποιείται με τίποτα, υποστηρίζοντας συνάμα ότι «αφού δεν βρίσκεται λύση, έχει να επιλέξει και τον έσχατο δρόμο ο Ανδρέας Βγενόπουλος», ενώ υπογραμμίζουν πως από τον Σεπτέμβριο έχουν δοθεί αναλυτικά και λεπτομερέστατα όλα τα στοιχεία για την ΓΗΠΕΛ, κάτι που φαίνεται και από την «αλληλογραφία» ανακοινώσεων μεταξύ Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.