Αναστασόπουλος: «Ήρθε η ώρα να βγούμε από τη δύσκολη θέση» (vid)

Ο ταλαντούχος μέσος, Δημήτρης Αναστασόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο ταλαντούχος μέσος, Δημήτρης Αναστασόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάμε εκεί να πάρουμε κάτι. Οτιδήποτε είναι αυτό. Είτε ένας βαθμός, είτε τρεις βαθμούς”.

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τον ΟΦΗ: “Κοιτάξτε, έτσι και σταθούμε σε μονάδες τότε νομίζω ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει δούμε συνολικά ο ΟΦΗ τι κινδύνους μπορεί να δημιουργήσει και να μπορέσουμε να αμυνθούμε και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εμείς προβλήματα”.

Για την δύσκολη κατάσταση στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθούμε στο τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Την ομάδα την έχουμε φέρει εμείς σε αυτή την κατάσταση και εμείς οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να την βγάλουμε από αυτή την κατάσταση. Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση και νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να την βγάλουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές”.

Για αν είναι ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ: “Σε όλα τα παιχνίδια ο Πανιώνιος κοιτάζει να παίρνει τη νίκη. Σε τέτοια παιχνίδια ότι μπορείς να πάρεις, είτε ένας βαθμός, είτε τρεις είναι πολύτιμοι”.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: “Σίγουρα είναι ένας λόγος που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Όταν δεν σκοράρεις, δεν παίρνεις βαθμούς, δεν παίρνεις αποτελέσματα και τότε είναι δύσκολα. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα πατάει καλύτερα και κάποια στιγμή το γκολ θα μπει”.

Για το αν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα: “Σίγουρα. Όλοι αυτό περιμένουμε και γι’ αυτό θα παλέψουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.