Κανονικά ο Λάζαρ

Στη βροχερή - σήμερα - Θεσσαλονίκη, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Κοστίν Λάζαρ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, σε αντίθεση με τον Στέλιο Μαλεζά.

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που απασχολούν την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ υπάρχει και το αγωνιστικό. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με τον Σαββατιάτικο, εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στο μυαλό όλων. Στη βροχερή – σήμερα – Θεσσαλονίκη, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Κοστίν Λάζαρ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, σε αντίθεση με τον Στέλιο Μαλεζά.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ταλαιπωρείται από το γόνατό του, καθώς έχει συγκεντρωθεί υγρό και σε συνάρτηση με τη δεδομένη απουσία του από τον προσεχή αγώνα κρίθηκε φρόνιμο να μείνει, για δεύτερη διαδοχική ημέρα, εκτός προπόνησης. Την … εξάδα των τραυματιών συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Κατσικάς, Ετο, Σνάουτσνερ και Ιβιτς, ενώ το παρών έδωσε κανονικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στις 16.00 θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» θα δώσει την ευκαιρία σε πληθώρα ποδοσφαιριστών της ομάδας των Νέων μαζί με όσους από την πρώτη δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί ξεκίνησε κι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τιμές από 10 μέχρι και 20 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου πλην των VIP και του 4ου ορόφου των οποίων οι τιμές ανέρχονται σε 80 και 50 ευρώ αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.