Μπήκαν σε mood τελικού

Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ (29/4) εξιτάρει τους παίκτες του ΑΟΞ, που σκέφτονται μόνο τη νίκη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης

Όπως ακριβώς το δήλωσε ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/4), οι παίκτες του ΑΟΞ φεύγοντας κιόλας από το γήπεδο έβαλαν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη στον ερχόμενο αγώνα με τη Λάρισα, στα Πηγάδια (29/4).

Είναι ο πρώτος από τους δύο τελικούς που έχουν μπροστά τους ως το φινάλε της σεζόν, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Χρόνο για απογοήτευση, επειδή δεν πήραν έστω ένα βαθμό στην έδρα των «ασπρόμαυρων», δεν έχουν οι Θρακιώτες. Το μόνο που σκέφτονται είναι ότι το τρίποντο είναι μονόδρομος στον αγώνα με τους «βυσσινί», για να έχουν ελπίδες να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο συγκατοικούν εκ νέου στην προνομιούχο πέμπτη θέση. 

Το ευχάριστο για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι ότι στο ερχόμενο ματς θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Πάμπλο Ντε Λούκας, ο οποίος αποτελεί κινητήρια δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Ο Ισπανός μέσος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Όσο για τον τραυματία Χρήστο Λισγάρα, αυτός πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Υπάρχει, όμως, κι άλλος τελικός για τον ΑΟΞ στη συνέχεια, αυτός με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας, οπότε ο προσανατολισμός για τον τραυματία παίκτη είναι να μπορέσει τότε να είναι έτοιμος να μπει στη μάχη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.