Παππάς:” Θα βοηθήσω για το καλό της ΑΕΚ”

Συνάντηση με τον Πέτρο Παππά είχαν τελικά οι περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ που διαδήλωναν ειρηνικά κάτω από τα γραφεία της εταιρία του έλληνα εφοπλιστή.

Συνάντηση με τον Πέτρο Παππά είχαν τελικά οι περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ που διαδήλωναν ειρηνικά κάτω από τα γραφεία της εταιρία του έλληνα εφοπλιστή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβηκε από το γραφείο του και μίλησε με τους οπαδούς προσπαθώντας να τους δώσει όσες περισσότερες εξηγήσεις μπορούσε για το μέλλον της ένωσης
Ο Πέτρος Παππάς στην ομιλία του προς τον κόσμο τόνισε πως έχει βοηθήσει την ΑΕΚ, επανέλαβε πως ήταν αυτός που “καθάρισε” το δάνειο της Morgan Stanley και δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει και στο μέλλον .Αναφέρθηκε στην προοπτική της συνάντησης με τον Μελισσανίδη και τους άλλους μετόχους αλλά φάνηκε απαισιόδοξος για το αν θα γίνει με δεδομένη την άρνηση των Χατζηιωάννου και Γκούμα.
Ο Παππάς τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί λύση αλλά επανέλαβε πως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και ο Νοτιάς.
 Οι οπαδοί από την πλευρά τους τον παρότρυναν να κάνει ότι μπορεί, να πάρει αυτός πρωτοβουλίες ώστε η ΑΕΚ να βρει να φύγει από την κρίση ενώ του επανέλαβαν αυτό που είχαν πει και στον Κανελλόπουλο: “Μην τολμήσετε να αφήσετε την ΑΕΚ να πέσει” τονίζοντας ότι οι επισκέψεις στους μετόχους θα συνεχιστούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.