Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μανωλόπουλος: "Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Προμηθέα εμφανίστηκε ο προπονητής του Ήφαιστου Σωτήρης Μανωλόπουλος. Για τον τεχνικό της ομάδας της Λήμνου η καλή προετοιμασία και η ευστοχία ήταν τα δύο βασικά κλειδιά της νίκης.
09/12/2018 • 01:40
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος
  • shares

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Προμηθέα εμφανίστηκε ο προπονητής του Ήφαιστου Σωτήρης Μανωλόπουλος. Για τον τεχνικό της ομάδας της Λήμνου η καλή προετοιμασία και η ευστοχία ήταν τα δύο βασικά κλειδιά της νίκης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια δεν ξεκίνησε σήμερα. Στ’ αποδυτήρια από την αρχή της χρονιάς έχουμε γράψει στο ταβάνι ότι η θέληση για νίκη δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί την έχουν όλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι η θέληση να προετοιμαστείς ώστε να πάρεις τη νίκη. Και η προετοιμασία που έχουμε όλη την εβδομάδα ήταν πολύ σκληρή, είχε πάρα πολλές απαιτήσεις αλλά σήμερα ήρθε η επιβράβευση. Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει γιατί μιλάμε για νίκη επί του Προμηθέα.

Μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική παρουσία στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχει καταπληκτικούς παίκτες, εξαιρετικούς Έλληνες παίκτες, ποιοτικούς, έχει καλό προπονητή. Είναι δουλεμένη ομάδα και όλα αυτά κάνουν τη νίκη μας πιο μεγάλη.   Είχαμε καταπληκτικά ποσοστά, 40% στα τρίποντα. Ειδικά στο πρώτο μέρος εκτελούσαμε με μεγαλύτερα ποσοστά. Τα σουτ βγήκαν έπειτα από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε 54% στα δίποντα και περιορίσαμε τον Προμηθέα στις 10 ασίστ καθώς λειτούργησε η άμυνα μας πολύ καλά.

Eίχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δημιουργία του Προμηθέα, ώστε να την περιορίσουμε και να τους κόψουμε τον αιφνιδιασμό αφού είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα σε αυτό το κομμάτι. Όλα αυτά έγιναν ύστερα από μία πολύ καλή προετοιμασία και μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστώ τον κόσμο γι’ άλλη μία φορά. Κάναμε ακόμα ένα sold out και νομίζω πώς φαίνεται στην απόδοσή μας ότι η βοήθεια του κόσμου είναι τεράστια». 

Για το αν βοήθησε η διακοπή να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι ο Ήφαιστος: «Ωφέλησε γιατί τα παιδιά ήρθαν πάρα πολύ συγκεντρωμένα. Ήρθαν να δουλέψουν και πίστεψαν σε αυτό το παιχνίδι. Η προηγούμενη διακοπή δεν μας είχε ωφελήσει. Συνήθως η διακοπή είναι λίγο περίεργη. Μπορεί να ωφέλησε περισσότερο εμάς γιατί ο Προμηθέας είναι συνηθισμένος να παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα και να μη βρήκαν ρυθμό».
Γράψτε το σχόλιο σας...