Εκτός με ΟΦΗ και Αρη ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο, θα μείνει εκτός στα ματς με τον ΟΦΗ και τον Αρη.

Ο Ανδρέας Σάμαρης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο, θα μείνει εκτός στα ματς με τον ΟΦΗ και τον Αρη. Αυτή ήταν και η απόφαση του τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Απόστολου Μάντζιου μετά την προπόνηση της Δευτέρας.

Μία προπόνηση που έγινε κάτω από αντίξοεες καιρικές συνθήκες στο Κορωπί, με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα, ενώ σε κάποιες στιγμές να πρόκειται ουσιαστικά για καταιγίδα και όχι για απλή έντονη βροχόπτωση. Πάντως το πρόγραμμα έγινε κανονικά και όλοι οι παίκτες πήραν μέρος σε αυτό.

Πλέον ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου εκτός από τον Σάμαρη που θα δηλωθεί να εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, απόντες θα είναι επίσης οι Κούτσι (εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της δικής του ποινής) και οι Ομο, Σιδεράκης, που είναι επίσης τιμωρημένοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.