Νίκη με… υπογραφή του Μοκακέ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μοκακέ, ο Πιερικός έφτασε απόλυτα δίκαια στην τρίτη διαδοχική νίκη του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, του οποίου επιβλήθηκε 1-0.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μοκακέ, ο Πιερικός έφτασε απόλυτα δίκαια στην τρίτη διαδοχική νίκη του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, του οποίου επιβλήθηκε 1-0. Οι Κατερινιώτες διατηρήθηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χαμηλά μιας και έμειναν για έκτη αγωνιστική δίχως νίκη.

Το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Πιερικού. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε τον δικό της ρυθμό και περιόρισε σε καθαρά παθητικό ρόλο τους Ευβοιώτες, που παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.
Οι «μελανόλευκοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη, με την είσοδο του Μοκακέ στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν ακόμη πιο απειλητικοί.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις για τον Κουτσοσπύρο, που όμως δεν τις αξιοποίησε. Αντίθετα, στο 69′ ο τελευταίος βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Μοκακέ -έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου- και εκείνος με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε τον γκολκίπερ Τόλιο.
Ο Ηρακλής δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και να ισοφαρίσει και έτσι ο Πιερικός έφτασε δίκαια στην επικράτηση, που πανηγυρίστηκε από περίπου 1.300 οπαδούς του.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Πουλόπουλος, Κωτσόπουλος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (49′ Μοκακέ), Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι (81′ Μπακάλης), Πέντα (74′ Κόιτς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Θάνος, Γκότοβος, Ποκόνγκ (79′ Σέγκος), Σανόκο, Ζουλιώτης, Πλάτανος (67′ Μπαλαμπάνης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (56′ Μάτσος), Αλεξάντροβιτς, Λιόσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.