Σιγουριά για Βλαχοδήμο στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σίγουρος πως θα δικαιωθεί σχετικά με το θέμα της ρήτρας που υπάρχει με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σίγουρος πως θα δικαιωθεί σχετικά με το θέμα της ρήτρας που υπάρχει με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν να εισπράξουν 300 χιλιάδες ευρώ από τον Παναθηναϊκό, μετά τη μετεγγραφή του παίκτη και θεωρούν πως ακόμα και αν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, θα καταφέρουν να δικαιωθούν. 

Η ρήτρα ισχύει έως το καλοκαίρι του 2016 και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σε περίπτωση που τελικά ο Παναθηναϊκός πάει την υπόθεση στο Αθλητικό Δικαστήριο. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποστηρίξουν πως στη συμφωνία τους με τη Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του παίκτη, υπάρχει ρήτρα, με την οποία η ακριτική ομάδα είχε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που έφτανε το 20%. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή η συμφωνία έχει χρονική ισχύ έως το καλοκαίρι του 2016 και αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, χωρίς να βάλουν κάποια σχετική ρήτρα, τότε οι Ακρίτες θα είχαν δικαίωμα να κινηθούν νομικά εναντίον τους, για διαφυγόντα κέρδη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.