Ο Κερτ Ράμπις στον πάγκο της ΑΕΚ!

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του μέχρι πρότινος προπονητή των Νιου Γιορκ Νικς, Κερτ Ράμπις, θα αγωνιστούν οι βετεράνοι της ΑΕΚ απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, στο Κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες στην Αργυρούπολη.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του μέχρι πρότινος προπονητή των Νιου Γιορκ Νικς, Κερτ Ράμπις, θα αγωνιστούν οι βετεράνοι της ΑΕΚ απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, στο Κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες στην Αργυρούπολη. 

Ο Κερτ Ράμπις είχε φορέσει τη φανέλα της Ένωσης τη σεζόν 1980-81, κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιζόμενος ως ομογενής, με το όνομα Κυριάκος Ραμπίδης. Καθώς είχε προγραμματιστεί η παρουσία του Κερτ Ράμπις στην Αθήνα, οι «κιτρινόμαυροι» βετεράνοι τον προσκάλεσαν να κοουτσάρει μαζί με τον Νίκο Τσοσκούνογλου την ομάδα τους στο φιλικό με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο περιθώριο του φάιναλ φορ του Basketball Champions League. Σκοπός της διεξαγωγής του φιλικού ανάμεσα στους Παλαίμαχους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου και κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«H ομάδα Βετεράνων της ΑΕΚ ενισχύεται… Η παρουσία του μεγάλου Κυριάκου Ραμπίδη (Κερτ Ράμπις) στην Αθήνα αλλάζει τα δεδομένα και δίνει περισσότερη αίγλη σε ένα φιλικό, που έτσι ή αλλιώς έχει τη σημειολογία του, αφού γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. «Αντίπαλος» θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο πρώην σταρ της Κυπελλούχου ΑΕΚ 1981 και νυν προπονητής των Νικς στο ΝΒΑ αναμένεται να καθοδηγήσει την νεοσύστατη ΑΕΚ βετεράνων, ως τεχνικός, μαζί με τον Νίκο Τσοσκούνογλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί «εν μέσω» Φάιναλ Φορ, στο Κλειστό Α.Π.Χ. Αργοναύτες, στην Αργυρούπολη, την Κυριακή 6 Μαϊου (ώρα 13:00).

Οι αθλητές της ΑΕΚ είναι: Κακιούζης, Χατζής, Ντικούδης, Γαλακτερός, Κικίλιας, Λανές, Αγιασωτέλης, Αριδάς, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Πανταζής, Μαργαρίτης, Οικονομάκης. Παρόντες θα είναι ο Μηνάς Γκέκος, και βεβαίως ο Νίκος Μπαμπανικολός.

Προπονητές: Ραμπίδης-Τσοσκούνογλου

Εκ των διαιτητών του αγώνα θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ B.C., Σταύρος Δουβής, και οι πρώην διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Θόδωρος Βιδάλης, Βασίλης Αφεντουλίδης». ΑΠΕ/ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.