Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Λυκογιάννης: «Ομάδα με τρομερή ποιότητα ο Προμηθέας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Προμηθέα ο Άρης Λυκογιάννης και κάλεσε τον κόσμο του Χολαργού να στηρίξει την ομάδα.
14/11/2018 • 20:22
Ο Άρης Λυκογιάννης
  • shares
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Προμηθέα ο Άρης Λυκογιάννης και κάλεσε τον κόσμο του Χολαργού να στηρίξει την ομάδα.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ των Πατρινών, αλλά και στο γεγονός ότι η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη.

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα, τρομερό ρόστερ και δείχνει να έχει πάρα πολύ καλή χημεία τη δεδομένη στιγμή. Η ψυχολογία της είναι στο καλύτερο σημείο και σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες που υπάρχουν δημιουργεί ένα μείγμα που είναι πολύ δυνατό και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ειδικά στο Basketball Champions League», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

«Εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας στηρίξει, θα κάνουμε την προσπάθεια μας παίζοντας δυναμικά και με ενέργεια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας...