Ο πρώτος Έλληνας σκόρερ

Ο Κώστας Μήτρογλου εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι -φυσικά και αποκλειστικά- υπόθεση του Φερνάντο Σάντος. Οι αριθμοί, πάντως... δικαιολογούν στο έπακρο την αισιοδοξία του διεθνή επιθετικού, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ ως τώρα στη σεζόν.

Ο Κώστας Μήτρογλου εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι -φυσικά και αποκλειστικά- υπόθεση του Φερνάντο Σάντος. Οι αριθμοί, πάντως… δικαιολογούν στο έπακρο την αισιοδοξία του  διεθνή επιθετικού, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ ως τώρα στη σεζόν.

Όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, όπου με 9 γκολ βρίσκεται πίσω από τους Λέτο (15), Μιραλάς (13) και Πάντελιτς (10), αλλά και… γενικότερα πρώτος από τους εν δυνάμει παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Φάνης Γκέκας έχει πετύχει 7 γκολ με τη Σαμσούνσπορ σε πιο λίγα, βέβαια, παιχνίδια.

Ο Μήτρογλου, ο οποίος στις 12 του μήνα συμπληρώνει τα 24 του χρόνια, έχει πετύχει και ένα γκολ στο κύπελλο κόντρα στον Άρη. Με δέκα συνολικά τέρματα «φλερτάρει» με το προσωπικό του ρεκόρ όσον αφορά στην παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα. Τη σεζόν 2009/10 είχε συνολικά 16 γκολ σε 53 ματς με τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα και την Εθνική Ελπίδων.

Εκείνη τη σεζόν είχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα σε 26 αγώνες, όσα ακριβώς έχει και τώρα, αλλά σε 19 ματς κι ενώ απομένουν οκτώ ακόμη παιχνίδια για τον Ατρόμητο μέχρι το φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής σεζόν που διανύει ο άσος των «κυανόλευκων» είναι ότι έχει σκοράρει με όλους σχεδόν τους πιθανούς τρόπους. Με σουτ, με πέναλτι, αλλά και με φάουλ, τη στιγμή που τα δύο πρώτα του γκολ με τους Περιστεριώτες σημειώθηκαν με κεφαλιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.