Χιμένεθ: «Σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού»

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να σπάσει την ηγεμονία του Ολυμπιακού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του κατάφερε να σπάσει την ηγεμονία του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε και στη διαφορά που είχε η ομάδα του στο μπάτζετ, συγκριτικά με τους άλλους δυο διεκδικητές του τίτλου, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αρχικά, ο Χιμένεθ δήλωσε στην «El Confidencial»: «Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτόν τον τίτλο γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Χάσαμε μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Τσιγκρίνσκι: «Έχει επιστρέψει στο υψηλότατο επίπεδο και η εμπειρία του ήταν πολύ σημαντική. Είχε μια εξαιρετική σεζόν, καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και πολλά πράγματα ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.