Κουρτινάιτις: «Κάτι πάει στραβά στον Ολυμπιακό»

«Πεινασμένο» για τη νίκη περιμένει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Χίμκι ο Ρίμας Κουρτινάιτις, που τόνισε πως πρώτα απ’ όλα η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

«Πεινασμένο» για τη νίκη περιμένει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Χίμκι ο Ρίμας Κουρτινάιτις, που τόνισε πως πρώτα απ’ όλα η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη.

«Αυτή την στιγμή κάτι πάει στραβά στον Ολυμπιακό. Έχασαν, απρόσμενα, εντός έδρας από την Μπάμπεργκ και εκτός από την Ζαλγκίρις. Επίσης, υπέστησαν και μια βαριά ήττα από την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θα είναι “πεινασμένοι” για την νίκη και θα τα δώσουν όλα για να την πάρουν. Θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα τους» ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός για να προσθέσει:
«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη, που είναι η καρδιά του Ολυμπιακού. Αν το καταφέρουμε αυτό, όπως έχουν κάνει και άλλες ομάδες, τότε μπορούμε να νικήσουμε. Αν έχει καλή απόδοση, τότε θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ. Επίσης, ακόμη ένας παίκτης που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι ο Λοτζέσκι. Πρέπει να περιορίσουμε τα τρεξίματα του στο γήπεδο και να μην του δώσουμε ανοικτό χώρο στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.