Ευχάριστα για Κατσίβελη, Τζάκσον

Συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ, δείχοντας ότι θα ενισχύσουν την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό (5/5).

Σημαντικές παρουσίες σημειώθηκαν στη σημερινή (30/4) προπόνηση των «ασπρόμαυρων». Οι Δημήτρης Κατσίβελης και Νταρνέλ Τζάκσον πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας ότι θα την ενισχύσουν στο ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (5/5), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρώτος δεν είχε μεταβεί καν στην Εύβοια την περασμένη Παρασκευή, για το διπλό φιλικό με την Κύμη (27 και 28/4), εξαιτίας προβλήματος στη μέση. Ο δεύτερος έπαιξε απέναντι στην ομάδα από την Εύβοια μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (28/4). Τότε γύρισε το αριστερό του πόδι και αποσύρθηκε από τον αγώνα.

Σήμερα, λοιπόν, και οι δύο πήραν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ, το οποίο περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής. Με τη συμμετοχή τους έδειξαν ότι μπορεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να τους υπολογίζει για το ερχόμενο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Ο προπονητής του «Δικέφαλου» πριν τη σημερινή προπόνηση έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις από αγώνες του ερχόμενου αντιπάλου.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Αυτή, αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Παναθηναϊκό για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.