Αρνείται να χάσει

Η Γιουβέντους πέρασε αλώβητη και από το "Σαν Σίρο", 1-1 με τη Μίλαν και έμεινε στο -1 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο από τους "ροσονέρι".

Η Γιουβέντους πέρασε αλώβητη και από το “Σαν Σίρο”, 1-1 με τη Μίλαν και έμεινε στο -1 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο από τους “ροσονέρι”. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς για να κρατάει την υπόθεση τίτλος στα χέρια της και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πήρε το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ του Νοτσερίνο. Η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Μπονούτσι, άλλαξε πορεία και ο Μπουφόν ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Στο 25′ ο Μουντάρι σημείωσε και δεύτερο γκολ για τους “ροσονέρι”, το οποίο, ωστόσο, δεν μέτρησε -πιθανότατα λανθασμένα.

Ο Μπουφόν απέκρουσε την μπάλα, αλλά αυτή φάνηκε να είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Η ακίνδυνη ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο Γιουβέντους, ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και στο τελυταίο ημίωρο έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Κουαλιαρέλα έχασε μια μοναδική ευκαιρία από τη μικρή περιοχή δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί στο 69′ από τον Μάτρι, ο οποίος έμελλε να λυτρώσει τους “μπιανκονέρι”. Ένα γκολ του διεθνή Ιταλού επιθετικού ακυρώθηκε -επίσης λανθασμένα- ως οφσάιντ, αλλά στο 83′ ο Μάτρι σκόραρε, το τέρμα μέτρησε και χάρισε στη Γιουβέντους ίσως τον πιο πολύτιμο βαθμό του πρωταθλήματος.

Στο 89′ η “Κυρία”, που παρέμεινε αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο απ’ την αρχή της σεζόν, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιντάλ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν στον Φαν Μπόμελ.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεξές, Αντονίνι, Τιάγκο Σίλβα, Αμπάτε, Φαν Μπόμελ, Μουντάρι, Εμάνουελσον (72′ Αμπροζίνι), Νοτσερίνο, Ρομπίνιο, Πάτο (46′ Ελ Σααραβί)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Εστιγκαρίμπια (46′ Πέπε), Κουαλιαρέλα (69′ Μάτρι), Μποριέλο (54′ Βούτσινιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.