Αγγελόπουλος: «Ποιοτική ομάδα ο Κολοσσός»

Στην ποιότητα που διαθέτει ο Κολοσσός Ρόδου αλλά και στο σεβασμό που πρέπει να δείξει η Καβάλα στο συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά στάθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Στην ποιότητα που διαθέτει ο Κολοσσός Ρόδου αλλά και στο σεβασμό που πρέπει να δείξει η Καβάλα στο συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά στάθηκε ο Νίκος Αγγελόπουλος. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ.

«Ο Κολοσσός Ρόδου είναι σίγουρα η έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι διαθέτει μία ομάδα που έχει στηθεί με μεγάλη προσοχή. Είναι ποιοτική ομάδα που απαιτεί σεβασμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για την είσοδο στα play offs και τη φετινή χρονιά. Η παρουσία του θερμού κόσμου μας είναι καταλυτική και το θέλουμε και πάλι στο πλευρό μας», δήλωσε ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Θωμάς Νίκου ανέφερε: «Ο αντίπαλος μας είναι δυνατός, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για το παιχνίδι. Ο Κολοσσός έχει διατηρήσει το βασικό του κορμό από πέρυσι και έχει πολύ καλή χημεία και την ίδια φιλοσοφία. Εμείς πρέπει να ήμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Καλαμίτσα είναι το. Κάστρο μας και θέλουμε ο κόσμος, παρ’ ότι η μέρα και η ώρα είναι δύσκολη να έρθει και να μας στηρίξει και πάλι. Όλοι μαζί μπορούμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.