Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Πεδουλάκης: "Η ομάδα έβγαλε ενέργεια"

Μετά το ματς στο Περιστέρι ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε πως η ομάδα του έβγαλε ενέργεια ενώ ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε αντίδραση αλλά δεν τα κατάφερε.
06/10/2018 • 22:18
Αργύρης Πεδουλάκης
  • shares
Μετά το ματς στο Περιστέρι ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε πως η ομάδα του έβγαλε ενέργεια ενώ ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε αντίδραση αλλά δεν τα κατάφερε. 

Αναλυτικά:

Αργύρης Πεδουλάκης (προπονητής Περιστερίου Βίκος Cola): «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς βγάλαμε πραγματική ενέργεια η οποία ήταν κατά κόρων στα ριμπάουντ, στις διεκδικούμενες μπάλες όπου είχαμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό απ’ ότι η Α.Ε.Κ. Εκεί δείξαμε πως είχαμε κίνητρο και νομίζω βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα. Το Περιστέρι μετά από καιρό γέμισε το γήπεδο κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό! 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν επιθετική η άμυνα μας. Αν μου δείξατε μία φορά που εμείς βγήκαμε heads out για να επιτεθούμε… Δεν έγινε καμία φορά. Απλά νομίζω ότι  εκεί μπερδεύτηκε η Α.Ε.Κ. Τα guard της δεν είχαν καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως μέσα από εκεί πήραμε μία διαφορά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Α.Ε.Κ. έβγαλε ενέργεια, άνοιξε το γήπεδο, ήθελε τις επαφές και να μας χαλάσει το μυαλό και ήταν πολύ λογικό. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, έχει εγωισμό και παίκτες πολύ μεγάλης ποιότητας και περιμέναμε την αντίδραση τους. Εμείς έχουμε τρία παιδιά που έχουν κάνει από δύο, πέντε κι έξι προπονήσεις αντίστοιχα. 

Δεν ανταποκριθήκαμε στο κομμάτι των αλλαγών, δεν ξέραμε που να πάμε αλλά παρ’ όλα αυτά τα παιδιά είχαν ενέργεια και προσπαθούσαν. Ήταν ένα ματς όπου εμάς θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι και θεωρώ πως αυτή η νίκη βοηθάνε περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών κι όλου του club και των ανθρώπων της ομάδας που έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να επανέλθει και να είναι σήμερα το γήπεδο γεμάτο». 

Μπάνκι: «Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιστέρι που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας ξέραμε εξ αρχής πως το Περιστέρι θα προσεγγίσει το παιχνίδι με αυτή την συγκέντρωση κι αυτή την ενέργεια για πολλούς λόγους αλλά όταν αρχίσαμε να έχουμε προβλήματα με τα φάουλ δεν μπορούσαμε να “ματσάρουμε” την ενέργεια τους και οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα ριμπάουντ, στην ενέργεια και στο παιχνίδι μακριά από την μπάλα κι αμυντικά “κολλήσαμε” στην επιθετικότητα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίδραση ήταν φυσιολογική για μία ομάδα που θέλει να αποδείξει αλλά δυστυχώς θα πρέπει να μετανιώσουμε για τον τρόπο που αφήσαμε το Περιστέρι να παίξει το μπάσκετ του». 
Γράψτε το σχόλιο σας...