Τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού Κυπέλλου

Με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ η τρίτη οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 12/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ η τρίτη οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 12/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρόντες ήταν ο Μ. Γαβριηλίδης, μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και υπεύθυνος για το κύπελλο, ο Λ. Θωμαΐδης, πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της ΕΠΟ, ο Α. Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Βουτσελάς, επικεφαλής μέτρων τάξης του τελικού, καθώς και εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ.
 
Η Ελληνική Αστυνομία, δια του επικεφαλής των μέτρων τάξης του τελικού, Ταξίαρχου κ. Βουτσελά, γνωστοποίησε τα εξής:
 
* Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.
* Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.
* Τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 15.00 στις Αφίδνες και κατόπιν θα ξεκινήσει η κίνησή τους προς το ΟΑΚΑ με συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.
* Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.
* Η ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικά της ΕΛ.ΑΣ.
 
Εντός των επομένων ωρών θα ξεκινήσουν τα έργα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία στο μεταξύ διενήργησε δύο ακόμα αυτοψίες στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πηγή ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.