Παπαντωνίου: «Θέλουμε γιορτινή ατμόσφαιρα»

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο και ο Ανδρέας Παπαντωνίου τόνισε πως περιμένει γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο και ο Ανδρέας Παπαντωνίου τόνισε πως περιμένει γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή προς του παίκτες της ομάδας.

«Για εμάς, όσο κρίσιμο ή όχι και αν είναι ένα ματς, θέλουμε πάντα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να είναι γιορτινή και κυρίως τα μικρά παιδιά που έρχονται να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους. Πόσο μάλλον δε μια αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που αποτελεί την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Παπαντωνίου και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε από τον κόσμο μας, να γεμίσει για μία ακόμη φορά το γήπεδο, αφού αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες και ειδικά τους νεαρούς. Ο Ηλυσιακός δίνει ευκαιρίες στα ελληνόπουλα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πετυχαίνουμε τους στόχους μας και παράλληλα ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.