Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Με Αθηναίου παρόντα!

Ο έμπειρος Έλληνας περιφερειακός επέστρεψε την Τρίτη (25/9) στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά από χρόνια απουσία και πλέον υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
25/09/2018 • 23:47
Μετά από καιρό επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αθηναίου
  • shares
Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μετά το ρεπό της Δευτέρας, μπήκαν ξανά την Τρίτη (25/9) στο γήπεδο. Οι απουσίες ήταν και πάλι πολλές για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ είδε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον Γιάννη Αθηναίου να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η διαδικασία του προπονητικού προγράμματος ξεκίνησε με ανάλυση μέσω βίντεο και συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής. Εκτός ήταν ο Φιλ Γκος, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Ζάρας, Γκάρετ και Κόνιαρης. Ο τελευταίος, για την ακρίβεια, ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Ο εδώ και πολύ καιρό τραυματίας Τσόχλας ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (26/9) θα γίνει μία προπόνηση (16:00), ενώ το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου το ίδιο βράδυ (19:00) αντιμετωπίζει το Περιστέρι σε φιλικό παιχνίδι. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν (μόνο) οι τραυματίες Απόλλων Τσόχλας και Φιλ Γκος.
Γράψτε το σχόλιο σας...