Στο “Μπερναμπέου” η πρόκριση (vid)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε στο 93' να ισοφαρίσει την Ρεάλ Μαδρίτης σε 1-1 και πλέον η πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στο "Μπερναμπέου".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε στο 93′ να ισοφαρίσει την Ρεάλ Μαδρίτης σε 1-1 και πλέον η πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στο “Μπερναμπέου”. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ανοίξει το σκορ για τους “Μερένχες” και ο Ουέρνμπλουμ έδωσε ελπίδες στους Μοσχοβίτες.


Το παιχνίδι έγινε σε πολικές συνθήκες, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης -5 βαθμούς κελσίου, όμως οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ δεν φάνηκαν να πτοούνται και είχαν εντυπωσιακή παρουσία στις εξέδρες του σταδίου “Λουζνίκι”. Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Ρωσικής ομάδας, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και στις εξέδρες ήταν περίπου 72.000 θεατές.


Οπως ήταν φυσικό, οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν αρχικά τους παίκτες του Μουρίνιο να μπουν μουδιασμένα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να είναι αυτοί που ανέλαβαν και τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Ολα αυτά όμως μέχρι να πετύχει το γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Από κει και πέρα, οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία του αγώνα.


Ομως παρά τις ευκαιρίες που έχασαν, δεν κατάφεραν να τελειώσουν και το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής της, να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ, που της αναπτέρωσε τις -λίγες είναι η αλήθεια- για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τσεπτσούγκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Αλντονίν (68′ Χόντα), Ουέρνμπλουμ, Τόσιτς (85′ Νέσιντ), Τζαγκόεφ, Μούσα (64′ Ολίσε), Ντουμπιά.


Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Καγεχόν (75′ Κακά), Οζίλ (85′ Αλμπιόλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.