Επιστροφές εν όψει ΑΕΚ

Τα χέρια του τρίβει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League.

Τα χέρια του τρίβει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Ζντιέλαρ και του τραυματία Ερνάνι. Οι Καμπιάσο και Ντομίνγκες φαίνεται πως θα προλάβουν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει να δει αν θα είναι «ετοιμοπόλεμοι» οι δυο ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να τους προφυλάξει, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Άντερλεχτ, στο Βέλγιο, για το Europa League. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα κορυφωθεί τις προσεχείς ημέρες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία κρίνεται ως η πιο επικίνδυνη για να σταματήσει το αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες θέλουν να μείνουν αήττητοι και μετά το ματς της 22ης αγωνιστικής, προκειμένου να κάνουν το σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, χωρίς να γευτούν την πικρία της ήττας. Παράλληλα, ο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν προσωρινά την επικείμενη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, καθώς θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.