Εν αναμονή της συνάντησης

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, η οποία θα κρίνει τις επαφές για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού.

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, η οποία θα κρίνει τις επαφές για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες, για τη μετάβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της “πράσινης” ΠΑΕ, έτσι ώστε να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υποψήφιος επενδυτής αναμένεται να συζητήσει με τον Αλαφούζο το θέμα των χρεών του “τριφυλλιού”, κάτι που αποτέλεσε το “αγκάθι” τις προηγούμενες ημέρες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η πλευρά του υποψήφιους επενδυτή θέλει από την πλευρά του Αλαφούζου να αναλάβει την κάλυψη των χρεών που του αναλογούν και τα οποία φτάνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. 

Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, η Pan Asia θα προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η πλευρά Αλαφούζου έχει ζητήσει από τον Ταϊλανδό να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να υπάρξει οικονομική ανάσα στο “τριφύλλι” το προσεχές χρονικό διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.