Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Μπάνκι: "Δεν σημαίνει τίποτα..."

16/09/2018 • 22:18
Μπάνκι
  • shares
Στη διατήρηση της συνέπειας και της σοβαρότητας που επέδειξε στο τουρνουά της Κύπρου, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της, στάθηκε ο τεχνικός της AEK, Λούκα Μπάνκι, μετά το «τρία στα τρία» της Ένωσης και την κατάκτηση του «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης».

«Το ότι νικήσαμε τρεις ομάδες τις Ευρωλίγκας, δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια και την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα μεγαλύτερα διαστήματα των τριών αγώνων μας εδώ στο τουρνουά», είπε αρχικά ο Μπάνκι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και συνέχισε: 

«Προφανώς είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές για την απόδοση που είχαμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε σε αυτούς τους αγώνες την κούραση μας. Δείξαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Σε ό,τι αφορά στο σημερινό αγώνα, περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε κενά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε κάποια στιγμή την αγωνιστικότητα και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διαθέτουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος, όπως προείπα γιατί μπορέσαμε να διαχειριστούμε πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πήγαμε καλά και στην άμυνα και την επίθεση. Όμως, πρέπει να αποφύγουμε κάποια αστοχία του μυαλού μας που έχει να κάνει με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα. Όπως είπα και πριν, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα... ».
Γράψτε το σχόλιο σας...