Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Ξεκίνησε η διάθεση των πολυθρόνων σο «Nick Galis Hall»

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να κλείσουν από τώρα μια θέση στις πολυθρόνες που θα μπουν στο παρκέ του «Nick Galis Hall», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Θωμάς Ναλμπάντης
11/09/2018 • 12:32
Οι παίκτες του Άρη
  • shares
Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να κλείσουν από τώρα μια θέση στις πολυθρόνες που θα μπουν στο παρκέ του «Nick Galis Hall», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι πολυθρόνες θα τοποθετηθούν μπροστά από τις θύρες 8 και 9.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «έλεις να ζήσεις τη μαγεία του “Nick Galis Hall” και των εντός έδρας αγώνων του ΑΡΗ σε απόσταση αναπνοής από το παρκέ; Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με τις Court Side Seats, τις πολυθρόνες που θα βρίσκονται δίπλα στο παρκέ του γηπέδου, μπροστά από τις Θύρες 8-9. 

Η διάθεση των Court Side Seats ξεκίνησε και δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί, να παρακολουθεί από πολύ κοντά τις αναμετρήσεις της αγαπημένης μας ομάδας για τη σεζόν 2018-2019. 

Η δέσμευση των θέσεων μπορεί να γίνει είτε με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είτε με την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για το εκάστοτε παιχνίδι της ομάδας μας. 

Κλείσε τώρα τη θέση σου στο "Nick Galis Hall" για τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας! 

*Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 265 600 (Γραφεία Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γρ. Λαμπράκη 2, 1ος όροφος, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, 09:00-17:00)».

Γράψτε το σχόλιο σας...