Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Με την έγκριση του Γιάνκοβιτς ο Πανιώνιος

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συναίνεσε στην κίνηση του Πανιωνίου να βάλει το όνομα του αείμνηστου Μπόμπαν στο πίσω μέρος κάθε φανέλας των Ακαδημιών της ομάδας.
Ορέστης Συντελής
10/09/2018 • 14:29
Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς
  • shares
Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συναίνεσε στην κίνηση του Πανιωνίου να βάλει το όνομα του αείμνηστου Μπόμπαν στο πίσω μέρος κάθε φανέλας των Ακαδημιών της ομάδας.

Παράλληλα, όμως ξεκαθάρισε πως την επόμενη φορά που οι «κυανέρυθροι» θελήσουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του πατέρα του, θα γίνεται μόνο με έγγραφη συναίνεση του.

Η σχετική επιστολή του Βλάντο Γιάνκοβιτς προς τον Πανιώνιο:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διάβασα στον τύπο ότι στην τρέχουσα περίοδο 2018 -2019 το όνομα BOBAN, αναφερόμενοι στο όνομα του αείμνηστου πατέρα μου BOBAN JANKOVIC, θα υπάρχει στη φανέλα κάθε παιδιού της ακαδημίας Μπάσκετ του Σωματείου σας.

Για την ανωτέρω ενέργεια σας διαμαρτύρομαι μεν και σας καταθέτω τα εξής:

1)    Θα επιθυμούσα, ως έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, οποτεδήποτε στο μέλλον επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του αείμνηστου BOBAN JANKOVIC πρέπει
να λαμβάνετε την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μου.  

2)    Στην παρούσα ανωτέρω περίπτωση και για να μη δημιουργήσω κάποιο θέμα στην ομάδα που αγωνίστηκε ο αείμνηστος πατέρας μου αλλά και στην ομάδα που εγώ ο ίδιος ανδρώθηκα μπασκετικά, σας δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεση μου για την ενέργεια σας αυτή. Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κόσμος του Πανιωνίου ότι αυτή η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου.

Περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας
       
Με τιμή,
Βλάντο Γιάνκοβιτς».
Γράψτε το σχόλιο σας...