Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Νέες αιματολογικές εξετάσεις στον Άρη

Διάλειμμα από τις προπονήσεις είχαν το πρωί της Δευτέρας (10/9) οι παίκτες του Άρη.
Ορέστης Συντελής
10/09/2018 • 15:28
Αιματολογικές εξετάσεις στον Άρη
  • shares
Διάλειμμα από τις προπονήσεις είχαν το πρωί της Δευτέρας (10/9) οι παίκτες του Άρη. 

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις με στόχο τη βελτιστοποίηση της μεταβολικής λειτουργίας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Οι παίκτες του ΑΡΗ υποβλήθηκαν σήμερα (10/09) το πρωί σε νέες αιματολογικές εξετάσεις. Η αιματολογική δειγματοληψία έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από το γιατρό, Σωτήριο Βαρλάμη και υπό την επίβλεψη  του Ειδικού Παθολόγου (Υπεύθυνου για τη φυσιολογική μεταβολική λειτουργία και πρόληψη μεταβολικών διαταραχών), Γιάννη Χαριζάνη, που αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας των «κίτρινων».  

«Οι εξετάσεις αυτές αίματος είναι απολύτως εξειδικευμένες κι έχουν σχέση με το ενεργειακό ισοζύγιο, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε τη μεταβολική λειτουργία και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην απόδοση του κάθε αθλητή και της ομάδας συνολικά, διορθώνοντας πιθανές διαταραχές», εξήγησε μιλώντας στο www.arisbc.gr ο κ. Χαριζάνης.    

Παρών στη διαδικασία ήταν και ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος της ομάδας μας, Θανάσης Τσιούδας”. 
Γράψτε το σχόλιο σας...