Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Απίστευτη κίνηση από φίλο του Άρη

Σε μία ξεχωριστή και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένας φίλος του Άρη, καθώς αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και το δώρισε σε έναν άνεργο φίλαθλο της ομάδας.
Ορέστης Συντελής
10/09/2018 • 13:55
Logo για διαρκείας Άρη
  • shares
Σε μία ξεχωριστή και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένας φίλος του Άρη, καθώς αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και το δώρισε σε έναν άνεργο φίλαθλο της ομάδας.

Ο συγκεκριμένος «Αρειανός» ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του Άρη.  

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.

Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.    

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά: 

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09)».
Γράψτε το σχόλιο σας...