Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός Νικαίας

Ξεκίνησε η διάθεση των «πράσινων» διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τέθηκαν από τη Δευτέρα (10/9) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ορέστης Συντελής
10/09/2018 • 13:44
Logo για διαρκείας Παναθηναϊκού
  • shares
Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τέθηκαν από τη Δευτέρα (10/9) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, όσοι φίλοι της ομάδας κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα από το PAOSHOP με έκπτωση 20%.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ξεκίνησε από σήμερα (10/9) η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την νέα αγωνιστική περίοδο από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 , μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολυτελή θήκη, την οποία κοσμεί χαραγμένο το επετειακό σήμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τα εκατό χρόνια ιστορίας.

Γι’ αυτούς, αλλά και για εκείνους που έχουν δηλώσει ως τρόπο παράδοσης της κάρτας τους την αποστολή της με courier, το κατάστημα του PAOSHOP στην Λ. Αλεξάνδρας επιφυλάσσει μια σπουδαία έκπληξη. Με την επίδειξη του διαρκείας, παρέχεται έκπτωση 20% για όλα τα αγαπημένα πράσινα προϊόντα με αγορές άνω των 20 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για την τρέχουσα εβδομάδα (Δευτέρα 10/9 με Σάββατο 15/9)!

Be part of the #Green Century».

Γράψτε το σχόλιο σας...