Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Παπαθεοδώρου: «Κάθε μέρα που περνά είναι κέρδος για εμάς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.
08/09/2018 • 22:00
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου
  • shares
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», τον Ντάριους Γκάρετ και υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη που χρειάζονται βελτίωση.

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη και επίπονη προπονητική εβδομάδα, οπότε το σημερινό φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο. Κρατάμε το γεγονός ότι τελειώσαμε το παιχνίδι υγιείς. Είχαμε την παρουσία ενός νέου παίκτη, του Ντάριους Γκάρετ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουμε αρκετές απουσίες, οι οποίες δε μας βοηθούν στο να βρούμε ρυθμό και συνοχή. Θεωρώ, πάντως, ότι κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για μας», ανέφερε, αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Παίξαμε, μέχρι τώρα, τρία φιλικά και έχουμε διαφορετική εικόνα, όχι μόνο από αγώνα σε αγώνα, αλλά και από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Αυτό είναι λογικό για την εποχή. Θέλουμε να κρατήσουμε τα πράγματα που κάνουμε καλά, να μεγαλώσουμε το επίπεδο της συχνότητας σε αυτά και να διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κακές μας στιγμές, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η ανάπτυξή μας είναι ακόμα αργή, η ταχύτητα και ο συγχρονισμός είναι ακόμα σε μέτριο επίπεδο. Σήμερα παίξαμε ένα φιλικό απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα αρκετά να διορθώσουμε».

Ερωτηθείς για τον εσχάτως αποκτηθέντα Ντάριους Γκάρετ, απάντησε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Μπορεί να παίξει επιθετική άμυνα, να χρησιμοποιήσει την αλτικότητά του να κάνει μπλοκ, να μαζέψει ριμπάουντ και στην επίθεση να μας δώσει δημιουργία μέσα από τα καλά σκριν που μπορεί να κάνει. Διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να χειριστούν καλά την μπάλα, οπότε αν μπορέσει να δώσει τα σκριν θα μας βοηθήσει αρκετά. Θέλουμε, γενικά, να προσθέσει πολλά μικρά πράγματα που μας έλειπαν». 

Τέλος, αναφέρθηκε στο πότε θα είναι έτοιμη αγωνιστικά η ομάδα (σ.σ. με βάση τις απουσίες των διεθνών και των τραυματιών): «Δεν είναι μόνο θέμα οι τραυματίες μας. Κάποια παιδιά θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε παιδιά που είναι με τις εθνικές τους ομάδες και θα έχουμε αρκετές απουσίες, ειδικά στις θέσεις των ψηλών. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν τα παιδιά υγιή, έτσι ώστε τις τελευταίες δύο εβδομάδες προετοιμασίας να είμαστε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...