Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

"Κολλημένος" με το γιο του!

Έγινε πατέρας και το χαίρεται με κάθε δυνατό τρόπο ο Φιλ Γκος, ο οποίος έκανε τατουάζ το όνομα του παιδιού του στο σώμα του
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
07/09/2018 • 04:50
Ο Φιλ Γκος έγινε πατέρας και το χαίρεται με κάθε δυνατό τρόπο!
  • shares
Είναι ένας άνθρωπος που ζει και εργάζεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα και την οικογένειά του. Αυτό που τον κρατάει είναι η γλυκιά σκέψη που κάνει για τους δικούς του ανθρώπους. Πολύ περισσότερο για το νεογέννητο γιο του, τον οποίο χάρηκε μόλις λίγους μήνες το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι που τον αποχωρίστηκε και πάλι.

Στον Φιλ Γκος, περί ου ο λόγος, φαίνεται ότι δεν αρκεί αυτή η γλυκιά σκέψη, η όμορφη νοσταλγία. Προφανώς, θέλει το γιο του... "κολλημένο" πάνω του. Γι' αυτό κι έκανε το όνομά του τατουάζ στο σώμα του!

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ πριν λίγες ώρες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατηρεί λογαριασμό, μαρτυρά τους λόγου το αληθές. Το PG3 αφορά στον τρίτο Φιλ Γκος, δηλαδή το γιο του! Μπορεί, λοιπόν, να είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας που λειτουργεί από απόσταση, όμως, το παιδί το... κουβαλάει πάνω του.  

Γράψτε το σχόλιο σας...