Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Πνοή από τα εισιτήρια

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης διαπιστώνουν ότι οι φίλοι της ομάδας σπεύδουν να στηρίξουν την προσπάθειά τους μέσω αγοράς καρτών διαρκείας κι αυτό τους γεμίζει αισιοδοξία
07/09/2018 • 01:07
Τη στήριξη των οπαδών της ομάδας προσδοκούν οι παίκτες του Άρη εν όψει της νέας σεζόν
  • shares
Ήδη, από την πρώτη ημέρα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, οι φίλοι του Άρη έδειξαν ότι σκοπεύουν να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια της νυν διοίκησης της ΚΑΕ να φέρει σε πέρας το βαρύ φορτίο που έχει αναλάβει, καθώς το οικονομικό άνοιγμα είναι μεγάλο, ως γνωστόν.

Στο περιθώριο της Aris Open Day την περασμένη Δευτέρα (3/9) διατέθηκαν αρκετές κάρτες εισόδου για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, ενώ σχετικά καλή ήταν και η κίνηση τις επόμενες ημέρες, μέχρι και χθες (Πέμπτη, 6/9), όπως λένε οι "κίτρινοι".

Η διάθεση που δείχνουν οι οπαδοί γεμίζει αισιοδοξία τους διοικούντες ότι θα πιάσουν το βασικό στόχο, που είναι να πωληθούν εισιτήρια διαρκείας για τις μισές τουλάχιστον θέσεις στο Αλεξάνδρειο. Μια πρώτη αποτίμηση των πωλήσεων αναμένεται να γίνει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...