Ικανοποιημένος ο Ίβκοβιτς

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ και από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ και από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παπαδόπουλου ενώ μίλησε και για την  προσεχή επανεμφάνιση του Βασιλόπουλου στα παρκέ.

«Είπα συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση τους στον τελικό. Σίγουρα θέλαμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε σοβαρή στο παιχνίδι και αυτό είναι καλό για τη συνέχεια. Το πρώτο θετικό είναι ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι μετά από δύο μήνες στο παρκέ. Το δεύτερο ότι ο Τζόι Ντόρσεϊ ο οποίος σε 30 μέρες έπαιξε 10 ματς, ξεκουράστηκε. Και το τρίτο το ότι ο Πρίντεζης δεν έχει κάτι σοβαρό. Καλύψαμε την θέση του Πρίντεζη με τον Χάινς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο με τον Παπανικολάου και τον Κέσελ. Μας περιμένουν πάρα πολλά παιχνίδια, πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη στην Ευρωλίγκα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει».

Αναφερόμενος στον Βασιλόπουλο είπε: «Ο Βασιλόπουλος προσπάθησε πάρα πολύ μέσα στον Γενάρη, αλλά καλύτερα να μιλήσετε με τον γιατρό. Έχει κάποιο οστικό οίδημα γιατί χτύπησε κόκαλο με κόκαλο. Μετά από τόση μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιδί χρειάζεται και τύχη και ελπίζω σε 10 μέρες να τον έχουμε πάλι κοντά μας».

Από την πλευρά του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους ανέφερε: «Είδαμε το παιχνίδι σοβαρά. Θέλουμε το Κύπελλο και προετοιμαστήκαμε ταυτόχρονα μέσα από αυτό το ματς και για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε ότι γίνονται εκπλήξεις στον θεσμό και έτσι παίξαμε σοβαρά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα και νομίζω η εικόνα της αναμέτρησης και η τελική διαφορά ήταν δίκαιη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.