Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Η Ντιναμό Τιφλίδας στην ατζέντα του Αρη

Ιδιαίτερο βάρος στο τακτικό κομμάτι δόθηκε σήμερα (6/9) στις δύο προπονήσεις του Αρη καθώς σε δύο εβδομάδες από τώρα είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον Α' Προκριματικό Γύρο του Basketball Champions League
Γιάννης Πάγκος
06/09/2018 • 20:54
Ο Γκάρι Μακ Γκι
  • shares
Σε δύο εβδομάδες από σήμερα (6/9) ο Αρης θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στον Α’ Προκριματικό Γύρο του Basketball Champions League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ντιναμό Τιφλίδας.
Η προσεχής αντίπαλος του Αρη μπήκε ήδη στην ατζέντα ενδιαφέροντος και αυτό φάνηκε από το σημερινό (6/9) προπονησιακό πρόγραμμα της ομάδας στο οποίο -και το πρωί και το απόγευμα- στις αντίστοιχες προπονήσεις, δόθηκε βαρύτητα στο τακτικό κομμάτι. 
Ο Γκάρι Μακ Γκι και ο Δημήτρης Βεργίνης συμμετείχαν σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό.
Η κατάσταση του Στράτου Βουλγαρόπουλου, που ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από μια ίωση έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμη να προπονηθεί.
Μόνος του γυμνάστηκε και πάλι ο Βαλάντης Κουρτίδης, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.  
Το αυριανό (07/09) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση, το μεσημέρι.  

Γράψτε το σχόλιο σας...