Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Οδεύει ολοταχώς προς νέο ρεκόρ

Αισιόδοξη εμφανίζεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θα ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των καρτών διαρκείας και ίσως ξεπεράσουν ακόμα και τις δέκα χιλιάδες.
05/09/2018 • 10:40
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού
  • shares
Αισιόδοξη εμφανίζεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θα ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των καρτών διαρκείας και ίσως ξεπεράσουν ακόμα και τις δέκα χιλιάδες. Οι «πράσινοι» έχουν διαθέσει μέχρι στιγμής περίπου πέντε χιλιάδες διαρκείας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως θα ξεπεραστούν τα περίπου 7.500 εισιτήρια διαρκείας, που είχαν διατεθεί την περσινή σεζόν. 

Παράλληλα, οι «πράσινοι» τονίζουν πως πάντα τον Σεπτέμβριο υπάρξει αύξηση στην πώληση των διαρκείας της ομάδας, καθώς οι περισσότεροι φίλαθλοι επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος εκτιμούν πως αν συνεχιστεί η πώληση των διαρκείας με τον ίδιο ρυθμό, τότε θα ξεπεραστεί το φράγμα των δέκα χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...